ODALAR AKTİFLEŞİYOR MU?

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Yılmaz Demiryürek, dur durak bilmiyor.


ODALAR AKTİFLEŞİYOR MU?

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun 42. maddesi gereğince, esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşlarının organ seçimlerini de içeren olağan genel kurulları 2022 yılının Ocak - Şubat ve Mart aylarında gerçekleşek.
Odalar Esnaf Odası değilde Hizmet Odası olmak zorunda...
Yaklaşık bir yıldır Söke Berber ve Kuaförler Odasının başkan adaylığını açıklayan Gamzelim Erkek Kuaförü sahibi Yılmaz DEMİRYÜREK, adeta dur durak bilmiyor. Sürekli oda üyelerini ziyaret eden, sık sık kahvaltılarda bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Demiryürek, üyelerinin doğum günlerini kutlamayı da ihmal etmiyor.
Bu günde oda üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen DEMİRYÜREK "inşallah üyelerimizin destekleriyle göreve geldiğimizde Söke ilçesi'nde Berber ve Kuaförler odasının olduğunu yaptığımız hizmetlerle hissedecekler. Ocak ayında gerçekleşecek olan seçimin ise şimdiden Sökemize ve odamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor,.berber ve kuaför arkadaşlarıma ise bana vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum"diyor.